В разгара на миналата година рапърът Криско се изфука, че

...
В разгара на миналата година рапърът Криско се изфука, че
Коментари Харесай

Какво се случва с фитнес амбициите на Криско?

В разгара на предходната година рапърът Криско се изфука, че стартира ударни тренировки, с цел да прави тяло на фитнес модел, като още оттогава безусловно спамеше по тематиката непрестанно. В начинанието му се включи Сами Хоссни, който стана прочут с присъединяване във "Фермата " по бТВ. Старозагорецът с египтняски генезис стана безусловно фитнес гуро за габровеца, само че внезапно взаимната им активност внезапно се изпари, видяха почитатели на хип-хоп звездата ни.

За никого не е загадка, че Криско даде огромен подтик за известността на Сами и той закупи още по-голяма мощ измежду младата публика, която стартира да го следи и да търси за тренировки. Запознати коментират, че ангажимента сред двамата била арабчето да трансформира рапърът в фитнес батка, само че резултат необикновен нямало, като се изключи че измършавял и се сбогувал с корема, който беше заформил от вреден метод на живот. Мускули и супер тяло уви по този начин и не изваял, макар многочислените тренировки, които осъществили със Сами. С днешна дата нито единият, нито другият приказват за обща активност или спорт.



Оказва се, че двамата са разтрогнали другарството, приключвайки всевъзможни контакти, настояват близки до участника от "Фермата ". Една от аргументите била, че Криско видял, че мъчно може да качи маса и безусловно се отказал да продължава да слуша какво и по какъв начин да извършва във фитнес залата. Това, което му диктувал фитнес инструкторът се оказало непостижимо за опциите му в спорта, а и навиците да протяга ръка към калорични бомби също била неустоима. Така мераците му за бързо фитване останали единствено на думи и това безусловно изнервило изпълнителят, който бил припрян за смяната която не се оказала въпрос на няколко месеци-година. Отделно той не можел да се лиши от куп нездравословните храни, които обича да приема и които го бяха трансформирали в поохранен рапър. Раждането на второто му дете също оказало въздействие, защото свободното време ставало все по-малко.

Тези, които познават добре Кристиян обаче са на мнение, че значително той завършил съпорта си за известност на Сами, защото видял, че миньона доста бързо стартира да прави пари, а по тази причина особени заслуги има рамото, което му дава, популяризирайки го в светските среди.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР