В разгара на лятото ставаме свидетели на какви ли не

...
В разгара на лятото ставаме свидетели на какви ли не
Коментари Харесай

Стефан на Гала наду джуки

В разгара на лятото ставаме очевидци на какви ли не гледки и нововъведения измежду родния шоуелит, единствено че нормално сме привикнали да отчитаме корекциите по телата и лицата на дамската половина. В случая изненадата е повече от цялостна, тъй като в основната роля е не какъв да е, а мъжът на Гала - Стефан, който доста постоянно сме чували освен да се възмущава, само че и намерено да се подиграва на модифицирани звезди, написа Show.blitz.

Неговите устни обаче, сега наподобяват повече от набъбнали, написа "Уикенд " и към този момент са достигнали плашещи размери, твърди изданието. Но преди да решите, че Стефан е минал през някое студио за хубост, с цел да се докара в този тип, ще поясним, че в тази ситуация става дума за ужилване от пчела. Знае се, че риалити звездата от "ВИП Брадър " има кошери и продава мед, само че до момента не е имал проблеми с насекомите, или най-малко не го е споделял обществено, както го прави в този момент.



Стефан е посетил и Спешното поделение след ужилването, с цел да е сигурен във възобновяване си. Ефектът на надутите устни се случва, тъй като той имал алергия към токсините. Лекарят от незабавното извадил жилото и блъснал на Николов една инжекция, която да спре алергичния припадък. Така още на идващия ден устните на Стефан върнали естествените си размери, само че за негов смут близо 24 часа изкарал с големи подути джуки, съвсем като някоя модифицирана плеймейтка
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР