В разгара на лятото бе разбулена една от най-интригуващите тв

...
В разгара на лятото бе разбулена една от най-интригуващите тв
Коментари Харесай

Стана ясно кой е новият „Ерген“! По-добър ли е от Виктор?

В разгара на лятото бе разбулена една от най-интригуващите тв мистерии, а точно кой ще е новият ерген в българския вид на едноименния формат.

След колосалния триумф на първия сезон, по време на който цяла България одумваше ергенът Виктор и колоритните моми, борещи се за сърцето му, пристигна време да разберем и кой ще е новият ефирен ерген.

БТВ оповестиха, че това е 33-годишният пианист Евгени Генчев. Той е родом от Пловдив и целият му живот е обвързван с музиката. Усилията и геният му дават резултат, тъй като през днешния ден Евгени е виртуоз, приет в целия свят. Бил е на сцена със международни звезди като Том Джоунс и Лейди Гага.

Мъжът към този момент има опит в шоубизнеса, тъй като е бил част от шоуто на Хайди Клум „ Следващият модел “, също така постоянно участва в стратегиите на международни телевизионни марки.

Вече се върти и промото с присъединяване на новия ерген, в което Евгени показва необятния си диапазон от качества: в началото той слиза от хеликоптер, а впит по тялото му елек демонстрира изваяните му мускули. Следващите фрагменти го демонстрират на покрива на постройка, върху която Евгени свири на пиано, а отдолу под звуците на клавишите му излиза сантиментална мелодия.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ергенът (@ergenat.btv)

Тепърва ще разберем дали пианистът ще успее да се оправи толкоз добре колкото Виктор. А може даже и да го задмине. Поне на пръв взор мъжът има цяла палитра от качества и несъмнено съумя да заинтригува феновете.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР