В разгара на Лято 2023, след като все по-често хотелиери

...
В разгара на Лято 2023, след като все по-често хотелиери
Коментари Харесай

Ресорният министър: Въпреки „калната кампания“ сезонът по морето върви добре

В разгара на Лято 2023, откакто все по-често хотелиери започнаха да се оплакват от липса на туристи по Черноморието, министри от разнообразни ведомства започнаха да приказват за целенасочена акция срещу българския туризъм. В края на месец юни министърът на околната среда и водите Юлиян Попов обвини в Русия в опит да провали сезона в България. Министърът на туризма Зарица Динкова също счита, че върви „ кална акция “ против българския туризъм.

Тя е много уплътнена и подхожда на всички критерии за хибридност ”, сподели Динкова в изявление за Nova и прикани всички да се включат в отбраната на Черноморието.

Всички тези обвинявания за хибридна война идват във връзка терзанията на хората и всеобщите изявления в задграничните медии, свързани с гърмежа на язовир „ Нова Каховка “.

По думите ѝ, през последния месец на нашето море са регистрирани 1 милион нощувки, което е със 7% повече в съпоставяне със същия интервал на предходната година. „ Има терзания за идващия месец, само че за момента сезонът върви добре ”, разяснява тя. 

Динкова е безапелационна, че няма замърсяване на водите на Черно море нито на територията на България, нито даже в северната граница на Румъния.

Нашето море е безвредно, чисто и несъмнено ”, увери министърът, само че и очерта „ планини от насъбрани проблеми ”, чието решение не зависи единствено от една институция. „ За да има привлекателни туристически места, трябват хубави места за живеене с добра инфраструктура ”, заключи тя.
Стратегия
Динкова даде обещание да има цялостна отчетност на всяка стотинка, употребена за туристическа реклама на България, само че е безапелационна, че съотношението цена/качество е най-хубавата тактика, която може да предприемем. И е безапелационна, че има доста туристи, които в действителност намират това в България.

Бизнесът добре си е приключил работата и е основал такива условя “, само че признава, че и като страна имаме какво още да свършим в тази посока и разгласи, че нейната администрация работи по няколко плана, свързани с културния туризъм, които напълно скоро ще бъдат обществено оповестени.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР