В разгара на летния туристически сезон спасители споделят, че летовниците

...
В разгара на летния туристически сезон спасители споделят, че летовниците
Коментари Харесай

Спасители на плажа: „Буйстват, бутат ни, псуват

В разгара на летния туристически сезон спасители споделят, че летовниците стават все по-недисциплинирани. Именно по тази причина за поредна година морските спасители във Варна упорстват за плажна полиция, която да постанова санкции на всички тези които не се преценяват с предизвестията и флаговата сигнализация.  

Никола Калчев е измежду постоянните гости на варненския плаж. Споделя, че постоянно се преценява с предизвестията на спасителите.

„ Гледам какъв е флагът. Ако е червен, не влизам. Шансът да се удавиш е огромен ”, споделя мъжът пред Нова тв.

Оказва се обаче, че хората като Никола стават все по-малко. „ Културата ни е доста ниска. Младите се движат на огромни групи и не съблюдават напътствията ни ”, споделя старши спасителят Георги Есов.

Въпреки всичко спасителите стоят неуморно на постовете си, само че описват, че нерядко се стига и до съществени спорове с плажуващите.

„ Буйстват, бутат ни, псуват. Казват, че са пристигнали на море и нямаме право да им споделяме дали да се къпят, или не ”, изясни спасителят Добрин Добрев.

Спасителите настояват, че вършат всичко в името на човешкия живот и затова съществуването на полиция на плажа би им помогнало доста.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР