В разгара на коледните празници, докато се готвим за изпратим

...
В разгара на коледните празници, докато се готвим за изпратим
Коментари Харесай

Студената луна на Коледа събужда потискани емоции: какво ще донесе последното пълнолуние за 2023 г. на всяка зодия

В разгара на коледните празници, до момента в който се готвим за изпратим остарялата година, следва и последното пълнолуние за 2023 година С настъпването на цялостната Студена луна през декември 2023 година всеки зодиакален знак ще желае да сложи преди всичко прочувствените си потребности пред продуктивността, по тази причина се насладете на миговете с околните си и им се наслаждавайте.

Предстоящата Студена луна ще премине под съществения воден знак Рак, като ще сложи акцент върху прочувствените потребности и стремежи на всеки зодиакален знак. Пренебрегвали ли сте възприятията си? Ако е по този начин, в този момент е моментът да споделите и излеете възприятията си.

А защото луната ще бъде в нейния домакински знак , ще бъде по-лесно освен да разберете какво е належащо, с цел да се чувствате в сигурност, само че и от какво имат потребност другите.

На 26 декември Студената луна ще доближи най-пълната си стойност във вечерното небе. Като първо пълнолуние след зимното слънцестоене, това получава названието си си от студените температури в края на всяка година.

Тази Студена Луна ще бъде забележима на Коледа, рядко събитие, което не се е случвало от 2015 година насам и няма да има друга сходна до 2034 година Ето по какъв начин Студената луна през декември 2023 година ще се отрази на всяка зодия:
 Какво да чакаме от последното пълнолуние за 2023 година  Какво да чакаме от последното пълнолуние за 2023 година  Какво да чакаме от последното пълнолуние за 2023 година  Какво да чакаме от последното пълнолуние за 2023 година
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР