В разгара на горещите дни жените мислят за плаж, а

...
В разгара на горещите дни жените мислят за плаж, а
Коментари Харесай

Онази порода жени които ще се изкефят на Мондиал 2018

В разгара на горещите дни дамите мислят за плаж, а мъжете за футбол. Все отново наближава Мондиал 2018. Не един и двама чакат старта, с цел да може на по бира да изтощят гласните си струни в поддръжка на „ своя “ отбор. За някои дами този един месец, кондензиран с мачове, може би ще бъде кошмарно време. Но грубо грешите, в случай че си мислите, че дамите няма да станат част от цялата тази атмосфера. И то с кеф!

Да, има и такива дами. И те чакат откриването на Мондиала. И те залагат кой тим ще бъде новият международен първенец. И те ще пият по бира и ще викат пред огромния екран. Повярвайте – има такава порода. Виждали сме ги...

А ето и главните им характерности:

1. От тези дами няма да чуеш репликата „ Кои са нашите? “. Те са наясно още преди старта на Мондиала, че „ нашите “ имат тъкмо избран цвят, народност и че там играят най-хубавите.

2. Те не превключват на другия канал. Гледа се единствено Световното по футбол. И се гледа деликатно. Те са наясно със смисъла на термини, като - дузпа, фал, та даже и засада.

3. На тях в мъжка компания постоянно, или съвсем постоянно, им е занимателно. А мъжка компания, която приказва за футбол, приема с ненаситност дами, които схващат тяхната пристрастеност.

4. „ Мило, за какво не ми обръщаш внимание. Не ме ли искаш към този момент? “, тази имитация няма да се употребява най-малко един месец от тези дами, тъй като и самите те ще бъдат заети да наблюдават международния футболен шампионат. И мъжете удовлетворени, и дамите - спокойни.

5. За такава футболна „ среща “ няма дрескод. Не са нужни дълги рокли, пайети и неуместни токчета. Спортно облекло и въодушевление е сладка панорама. Особено от футболна фенка.

6. Жените (и мъжете) ще видят някои от звездите за последно на това Световно. Като Иниеста и Пике, любимки на дамите, даже и на тези, които грам не схващат от футбол. Затова представителките от нежния пол ще ги наблюдават изкъсо и с интерес.

7. След работен ден срещата с приятелки и визитата във фитнес зала може да почакат. Световното въпреки всичко е единствено един месец на 4 години, до момента в който останалите занимания може да се вършат всекидневно. А от време на време един мач може да промени и най-скучната вечер.

8. Футболните нежни създания освен разясняват последни фешън трендове или други градски митове, само че също по този начин разпалено умеят да разискват с сътрудниците си мъже мача от нощес. Нека има разнородни тематики за полемика, стига с тези " женски " работи.

9. През уикенда тези дами имат още едно занятие допълнително, най-малко за месец. Следеното на значима футболна среща на голяма плазма в парка, пред кафенето или столичен стадион, способства за една обща страст и еуфория с други съидейници като теб.

10. Те гледат това състезание, макар че не играят „ нашите “. Гледат го, тъй като харесват този спорт. И не е нужно да играят „ нашите “, с цел да знаят, че от 14 юни до 15 юли светът още веднъж ще бъде зависим на футбола.

Забавлявайте се, девойки! Предстои един трогателен месец! /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР