В разгара на футболните страсти от световното първенство в Катар,

...
В разгара на футболните страсти от световното първенство в Катар,
Коментари Харесай

Бирсент Карагарен е най-добрият футболист на Локомотив Пд за 2022 г.

В разгара на футболните пристрастености от международното състезание в Катар, българските тимове към този момент се настройват за идните коледни празници. Емоционален и празничен бе вчерашният ден, в който последователи и футболисти на Локомотив Пловдив организираха обичайна си " черно-бяла Коледа ".

Тазгодишното издание на обичайна гала на " черно-бялата " общественост се организира в Дома на културата " Борис Христов ". Много спортни митове, футболисти и хора на изкуството почетоха празника на пловдивските " железничари ", които с въодушевление и страсти се любуваха на церемонията, която отличи съумелите спортисти от другите спортове в фамилията на Локомотив Пловдив, като битка, плуване, тенис, бокс и лека атлетика. Кулминацията бе оповестяването на най-хубавия футболист от представителния отбор на тима. С наградата бе отличен Бирсент Карагарен, който през последните години трайно записа името си измежду голмайсторите в елитната ни футболна група. Той получи своята премия от легендата Христо Бонев, който изправи публиката на крайници.

" Много съм благополучен, че получих тази премия, и че през цялата година съм радвал хората и почитателите. Обещах, както споделих и когато получих премията, че ще дам всичко от себе си и отсега нататък. Пожелавам на всички хора, които бяха през днешния ден тук да са живи и здрави и да посрещнат празниците, и отсега нататък Локомотив да продължава с положителната игра, да побеждава и да се класираме най-много за Европа ", сподели Бирсент Карагарен.

Втори в класацията остана вратарят Динко Хоркаш, а трети се подреди Петър Витанов. Сред гостите бе и емблематичният български режисьор Илиян Джевелеков, който не пропуща във всяка своя продукция да покаже своите футболни пристрастия, както беше и в последният му филм „ Порталът “, който Българска национална телевизия излъчи.

" Това е един доста добре сплотяващ общността ден, който има някакси запазена марка и уникалност, неповторимо звучене в цялостния ни състезателен и културен живот. Да не забравяме абревиатурата Локо е " Любимият тим на културната общност ". Да поддържаме тима и да се надяваме, че го чакат по-добри мигове ", сподели Илиян Джевелеков.

Огромна заслуга за празника има ядро от последователи на Локо Пд, които ненатрапчиво, само че работливо и с обич отделят от времето си, с цел да провеждат разнообразни прояви свързани с емблемата на обичания си клуб.

" Това е едно от най- значимите събития в годината, както за Локомотив, по този начин и за Пловдив. Винаги се стараем да се получи един хубав празник ", показа Алис Аведикян от фенклуба на Локомотив Пловдив.

Автор Мария Павлова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР