В разгара на Бонд манията, когато светът следи с интерес ...

В разгара на Бонд манията, когато светът следи с интерес

Джеймс Бонд е в зала България на 24 октомври

В разгара на Бонд манията, когато светът следи с интерес развръзката на финалния филм от паметната поредност, наречена " Смъртта може да изчака ", Софийската филхармония кани на концерт с емблематични мелодии от филмите за Агент 007. На 24 октомври в зала " България " ще си напомним някои от най-хубавите музикални моменти. Сред тях са топ сингли като " Diamonds Are Forever ", " The World Is Not Enough ", " Golden Eye " и " Skyfall ", оркестрирани особено за Софийската филхармония. Ще прозвучат и няколко симфонични сюити, както и истинската тематика на Бонд, написана от композитора Монти Норман за " Доктор Но " (първия филм от поредицата) и добила международна известност още тогава. На сцената на зала " България " още веднъж ще се качат Милица Гладнишка, Криста, Рут Колева, Боби Косатката/Der Hunds, Ягода Тренева и Живко Станев. За още по-достоверния тон се грижи бандата в състав Стоян Джаферов-китара, Богомил Енчев-барабани, Светослав (Козмо) Неделчев-бас, и Филип Александров-клавишни.

Независимо наистина ли сте вманиачен почитател на филмите или фен на хубавата музика, " James Bond Live in Concert " ще ви придвижи в стилната атмосфера на Холивудския блокбастър, твърдят от Филхармонията.

Във връзка с новата заповед на министъра на опазването на здравето, достъпът до концертите в зала " България " ще става единствено с годен Зелен документ. Софийската филхармония ще се погрижи да обезпечи мобилна лаборатория в зала " България " за дните на своите симфонични и хорови концерти, с цел да може посетителите да се тестват на място, в случай че нямат Зелен документ. Лабораторията ще работи от 18 ч. Цената на пробата ще е 10 лева, се споделя в известие във фейсбук страницата на Филхармонията, където може да се откри още информация по тематиката.

Източник: duma.bg