В разбитата във Враца престъпна група е участвала действаща адвокатка

...
В разбитата във Враца престъпна група е участвала действаща адвокатка
Коментари Харесай

Първи СНИМКИ от разбитата мощна престъпна група във Враца

В разрушената във Враца незаконна група е взела участие настояща адвокатка от Враца, нейната щерка, която се е представяла за юрист, и двама мъже, които са осъждани за разнообразни типове измами.

Това стана ясно на брифинг на представителя на основния прокурор Сийка Милева, ръководителя на спецпрокуратурата Димитър Петров, наблюдаващия прокурор Николай Димитров и Стоян Темелкиев от Главна дирекция за битка с проведената престъпност.



„ Единият участник от групата се преобразявал в разнообразни функции - на студент, шеф на старешки дом, учител в университет, помощник, прокурор. Участниците в групата казвали на потърпевшите лица, че могат да уредят всевъзможни услуги и надлежно желали пари за тези прислужници, които в никакъв случай не правили “, съобщи прокурор Милева.

При претърсванията в жилищата на участниците в групата са открити голям брой печати на всевъзможни институции, нотариуси и университети, празни бланки за дипломи, голям брой оръжия и муниции, наркотично субстанции подготвени за разпространяване самоделно взривно устройство,



съдържащо 400 грама тротил с прикачена към него батерия, магнит и механизъм за активация посредством дистанционно управление. Открита е и цифрова фреза, предопределена за произвеждане на монети от един български лев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР