В районното управление в Кирково е задържан за 24 часа

...
В районното управление в Кирково е задържан за 24 часа
Коментари Харесай

Непълнолетен е задържан след като нападнал малолетен в училището в Бенковски

В районното ръководство в Кирково е арестуван за 24 часа 17-годишен след случай в образователно заведение в село Бенковски, оповестяват от пресцентърa на Министерство на вътрешните работи в Кърджали.

По първични данни в обедните часове в кулоар на учебното заведение в селото малолетният нанесъл удар в лицето на 13-годишен. Пострадалият е бил прегледан в здравно заведение. По случая е стартирана инспекция за нанесена телесна щета на малолетно лице по хулигански подбуди.

За Българска телеграфна агенция от локалната комисия за битка с противообществените прояви на малолетни и малолетни разясниха, че случаи като този са необичайност в общината. „ Като цяло случаите на противообществени прояви в общината са по-леки “, разяснява секретарят на комисията Радослав Бояджиев. Той добави, че от началото на годината занапред стартира работа по едно наказателно дело, като за цялата предходна година то също е едно. 

„ Работим интензивно в посока предварителна защита, като работата ни има позитивен отзив измежду образователните заведения и обществеността в общината “, разяснява още Бояджиев.


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР