В Районен съд Пловдив продължава делото срещу пловдивчанин, запалил без

...
В Районен съд Пловдив продължава делото срещу пловдивчанин, запалил без
Коментари Харесай

Мъж пали кола на колега по офис без мотив

В Районен съд Пловдив продължава делото против пловдивчанин, запалил без забележима причина колата на сътрудник по офис.

Двамата не са имали никакъв контакт, с изключение на засичания по коридорите на бизнессградата, в която работели в разнообразни офиси, до момента в който на 23.04.2021 година Н.Т.Д. драсва клечката на Субаруто на С.Н.И., при което автомобилът изгаря, а провали са нанесени и на прилежащ Фолксваген на паркинг.

Щетите са на обща стойност 4064 лева

Подсъдимият работел на частна процедура и употребил офис в бизнессграда в Пловдив.

В същата постройка стопанисвал офис и потърпевшият.

Двамата се познавали от дълги години, само че не поддържали никакви връзки, нито били близки, нито влизали в пререкания, само че потърпевшият знаел, че подсъдимият е конфликтна персона.

Без да има каквато и да било причина, Н.Т.Д. решил да навреди на С.Н.И. като подпали автомобила му.

Той знаел тъкмо кой автомобил употребява потърпевшият, като даже в предишни дни направил фотоси на колата с мобилния си телефон.

На 23.04.2021 година С.Н.И. паркирал автомобила си на самостоятелен паркинг пред блока, в който живее. Непосредствено до неговия автомобил бил паркиран и Фолксваген на Л.В.М.

Час след среднощ подсъдимият излязъл от вкъщи си и се насочил към адреса, където живее С.Н.И., като взел със себе си бензин в пластмасова бутилка и кибрит.

Приближил се до Субаруто и полял първо предния обзорен прозорец с горивната течност, след което поредно облял и други елементи от колата.

Запалил кибритена съчка, която хвърлил към предното стъкло, което се възпламенило и огънят бързо се популяризирал към вътрешността на автомобила и върху автомобила на потърпевшата Л.В.М.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР