В района на село Глухар неговата кола минала през тялото

...
В района на село Глухар неговата кола минала през тялото
Коментари Харесай

Две Години След Трагедията Изплуваха Нови Разкрития За Жестоката Катастрофа, В Която Загина Съпругата На Милионера Кяшиф Кяшиф

В региона на село Глухар неговата кола предходна през тялото на падналата от автомобил на пътя 58-годишна Хюсние Кяшиф. Окръжна прокуратура в Кърджали образува досъдебно произвеждане против Кяшиф Кяшиф от Джебел за това, че на 21 ноември 2015 година при ръководство на лек автомобил е нарушил разпоредбите за придвижване по Закона за придвижване по пътищата и по несъобразителност е предизвикал гибелта на Хюсние Кяшиф, като действието е осъществено след приложимост на алкохол с централизация над 2 промила – закононарушение по член 343 алинея 3 предложение 1 писмен знак Б по отношение на алинея 1 писмен знак В по отношение на член 342 алинея 1 от Наказателния кодекс.

Според формалната информация на полицията, лидерът на лек автомобил „ Кадилак " Кяшиф Кяшиф, на 63 години, изгубил надзор над ръководството в резултат на придвижване с несъобразена скорост и колата се преобърнала. Тестът за алкохол на водача с техническо средство отчел 2,32 промила. Часове измежду нещастието, осведомени източници разкриха пред 24rodopi.com, че една от версиите, по които се работи, е, че брачната половинка на предприемача Кяшиф Кяшиф не е починала в неговия джип, а била прегазена на пътя от различен автомобил. 58-годишната Хюсние Кяшиф е паднала от джипа след конфликта с лек автомобил „ Фолксваген ". „ Кадилак " -ът се преобърнал и изхвърчал от пътното платно. Жената останала на пътя, а друга кола, която карала след тях я е блъснала.

За определяне на истината бяха назначени съдебно-медицинска експертиза, съдебно-автотехническа експертиза, разпитани бяха доста очевидци. Още при втория оглед на местопроизшествието – при дневна светлина, пък бяха конфискувани и приобщени по делото като материални доказателства три моторни транспортни средства (МПС). Новият обвинен е заел за отбраната си юрист Георги Белев. „ Обвинението е неуместно. На този стадий няма да разясня “, съобщи юрист Георги Белев.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР