В района на изчезването на подводницата Сан Хуан е избухнал

...
В района на изчезването на подводницата Сан Хуан е избухнал
Коментари Харесай

Избухнал е взрив в района на изчезването на аржентинската подводница

В региона на изгубването на подводницата " Сан Хуан " е избухнал гърмеж. Това разгласи представителят на военноморските сили на Аржентина Енрике Балби, представен от международните осведомителни организации.

" Беше получена информация за това, че е зародил аномален, индивидуален, къс, мощен феномен от неядрен темперамент, който съответствува с признаците на детонация ", посочи Балби.

По-рано през днешния ден американски аероплан, участващ в издирвателната и избавителната интервенция, е засякъл обект наоколо до последното известно местоположение на подводницата. Засега обектът не е разпознат.

Подводницата на аржентинските военноморски сили прекъсна информационната си връзка с командването на 15 ноември по пътя си от пристанището Ушуайя до базата си в град Мар дел Плата. На борда на подводницата е имало 44 души екипаж, като тя е разполагала с О2 до 22 ноември (вече е 23 ноември).

По-рано се съобщаваше, че по време на последната осъществена връзка с подводницата, екипажът е съобщил за зародило произшествие - " късо съединяване ".

Изчезналата подводница е издигната в Германия и е включена в състава на аржентинския флот през 1985 година Дължината на плавателния съд е 66 метра, като развива скорост от 25 възела. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР