В района на граничния с Украйна град Клинци в Брянска

...
В района на граничния с Украйна град Клинци в Брянска
Коментари Харесай

Хеликоптер и изтребител се разбиха в Русия до границата с Украйна

В региона на граничния с Украйна град Клинци в Брянска област избухна и се разруши вертолет Ми-8, разруши се и военен аероплан Су-34. На мястото на злополуката към този момент са открити фрагменти от вертолета. Градът се намира на 50 км от границата с Украйна.


Ръководителят на града Сергей Евтеев сподели, че няма вреди от злополуката, само че жителите разгласиха фрагменти, на които се вижда, че перките на падналия хеликоптер са развалили оградата на частна къща. Освен това, в служите за гражданска отбрана са съобщили за значително развалени домове. Скоро се появиха първите фотоси от региона на рухването на вертолета, а няколко минути по-късно - и видео. Очевидци са съумели да снимат самия миг на гърмежа и фрагменти на падащи горящи части от вертолета. При рухването му се е образувала огромна дупка, запалила се и близката гора. Отломките са били разпръснати в огромен радиус от мястото на злополуката. Пилотите са били двама и са починали, телата им още не са открити, а жителка на Клинци е ранена от падащи парчета.

„ Вървяхме из пазара, чуваме да лети вертолет. Погледнахме в небето – лети си. Две минути се появи втори вертолет. Гледаме - възпламенява се и внезапно пада. Хората на пазара побягнаха, където им очи видят “, споделя свидетел.

Скоро се появи информация за злополука на военен самолета Су-34. Пилотът и навигаторът не са съумели да катапултират. Телата им към този момент са открити, а мястото на злополуката е отцепено. Съобщава се също, че в случаите може да са взели участие диверсанти, в региона е почнала интервенцията „ Прихващане “. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР