В района на Черновци мъж в автомобил Лада – Нива“

...
В района на Черновци мъж в автомобил Лада – Нива“
Коментари Харесай

В Западна Украйна баща отмъщава на военните комисари за своя безследно изчезнал син на фронта

В региона на Черновци мъж в автомобил „ Лада – Нива “ атакува военни комисари, стоящи на контролно-пропускателния пункт. Видеозаписи от нападението против военнослужещи от украинските въоръжени сили са оповестени в интернет.

На фрагментите се вижда по какъв начин кола излиза на скорост от завоя и удря стоящия на пътя боен. След това колата се обръща и се връща на контролно-пропускателния пункт. Шофьорът излиза от колата с секира и се пробва да удари военните комисари, след което стартира да чупи стъклата на колата им.

Видеото е съпроводено от нецензурни изрази, адресирани до чиновниците на Териториалния център за военна регистрация и комплектуване /ТЦК/.

Украинското издание Strana.ua заяви детайлности за случая. По неговия роман, случаят е станал в село Плоское, Черновицка област. В нападението против военните комисари са взели участие двама братя - Александър и Борис Красенникови. Александър е карал „ Нива “-та, а Борис се е доближил до военните комисари на кон.

„ описа източник на изданието.

По обстоятелството на случилото се е формирано наказателно произвеждане. Нарушителите са застрашени от затвор до 7 години.

Борис към този момент е арестуван, а чиновниците на реда търсят Александър.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Альтернатива

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед5788Зорница Илиева: Относно икономическите шансове на Китай днесАлтернативен Поглед13375Проф. Нако Стефанов: Високотехнологичният пробив на КНР в областта на микрочиповете и изкуствения интелект/ИИ/Алтернативен Поглед9557Проф. Захари Захариев: Въпреки неодобрението - 70%-80%, България остава пленник на това правителствоАлтернативен Поглед13141 " Споделяне на новите стопански шансове от Китай " - Дискусия, проведена от КМГ и Алтернативен Поглед20368Доц. Александър Сивилов: Тръмп би могъл да стабилизира Съединени американски щати, търсейки нови съдружници, в това число и РусияАлтернативен Поглед378746Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед162195Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед126126Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед118321Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоАлтернативен Поглед93621Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАвторски:ПоследниНай-четени Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР