В района на Белгород в югозападната част на Русия се

...
В района на Белгород в югозападната част на Русия се
Коментари Харесай

Руският губернатор каза, че в Белгород тече контратерористична операция.

В региона на Белгород в югозападната част на Русия се организира " контратерористична интервенция ", сподели нейният губернатор във вторник, ден откакто град, граничещ с Украйна, беше атакуван при навлизане, поето от проукраински съветски жители.

„ Министерството на защитата продължава да претърсва територията благодарение на правоприлагащите органи “, сподели в Telegram губернаторът на Белгород Вячеслав Гладков.
„ Всички нужни дейности се подхващат от силите за сигурност. Очакваме приключването на антитерористичната интервенция, която беше оповестена през вчерашния ден. Ще се опитам да осъвременявам информацията за вас допустимо най-бързо.
По-рано Гладков сподели, че Белгород е бил ударен от офанзиви с дронове през нощта, след навлизане в понеделник, поето от съветски партизани, свързани с украинската войска.

Легионът " Свобода на Русия " и Руският доброволчески корпус по-рано обявиха, че са " изцяло освободили селището Козинка " и са " влезнали в Грайворон ", откакто минаха от Украйна в Белгород в понеделник.

Във вторник Гладков прикани жителите на Грайворон да не се връщат по домовете си, до момента в който интервенцията не завърши.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР