В района между 101-ви и 106-ти километър на автомагистрала Тракия

...
В района между 101-ви и 106-ти километър на автомагистрала Тракия
Коментари Харесай

Верижни катастрофи предизвикаха опашки по магистрала Тракия

В региона сред 101-ви и 106-ти километър на автомагистрала " Тракия " в посока Бургас са станали няколко верижни произшествия. Това заяви представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик Мирослав Стоянов, пред Българска телеграфна агенция.

Той посочи, че няма потърпевши хора. Нанесени са материални вреди по колите. Причина за пътнотранспортните катастрофи са придвижване с несъобразена скорост, неспазване на отдалеченост или неправилни изпреварвания.

На място има спомагателни екипи на бранш " Пътна полиция ". Леко е затруднено придвижването, до момента в който се отработят местопроизшествията.

Временно e лимитирано придвижването в изпреварваща лента при км 102 на автомагистрала " Тракия " в посока Бургас заради пътнотранспортно произшествие, потвърдиха от Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ). Трафикът се реализира в дейната лента и се контролира от " Пътна полиция ".

От полицията молят водачите да се движат с нараснало внимание, с по-ниска от позволената скорост, спазвайки отдалеченост и да не употребяват мобилните си телефони по време на придвижване.
https://www.facebook.com/reel/2719427228211325
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР