В район Южен“ бяха вдигнати нови три излезли от употреба

...
В район Южен“ бяха вдигнати нови три излезли от употреба
Коментари Харесай

Вижте каква кола вдигнаха в Кючука!

В регион " Южен “ бяха вдигнати нови три излезли от приложимост автомобила. Те се намираха на следните адреси – " Дамяница “ №2, " Константин Нунков “ №9 и №11. Вдигането им е в осъществяване на Наредбата за ръководство на отпадъците на територията на община Пловдив. Колите бяха с изминал механически обзор и със залепени наставления от 90 календарни дни както е указано в наредбата. 

" Даваме толеранс от три месеца, в който притежателите на излезли от приложимост коли да вземат ограничения по пренасяне и освобождението на общинските терени. Това може да стане, като се съобщи транспортното средство на площадки за събиране и запазване или в центрове за разкомплектоване. Друга алтернатива е колата да бъде преместена в частен парцел “, показа кметът на региона Борислав Инчев. 

През миналата 2017 година в " Южен " са сложени общо 139 наставления от тях 24 излезли от приложимост автомобила са репатрирани. Към днешна дата през 2018 година поставените наставления са 93, а наложително отстранените коли са 11. От районната администрация приканват жителите, които виждат изоставени коли, да алармират в отдел " Екология “ на телефон: 032/276-140, 032/276-131.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР