В район на хърватската столица падна неидентифициран обект. Чула се

...
В район на хърватската столица падна неидентифициран обект. Чула се
Коментари Харесай

Силна експлозия в Загреб след падане на неидентифициран обект

В регион на хърватската столица падна неидентифициран обект. Чула се е детонация. На мястото се е образувал кратер. Районът е отцепен. Това се споделя е формалното изказване на Министерството на вътрешните работи на републиката.

„ След 23:00 ч. локално време полицейското ръководство в Загреб получи няколко сигнала от жители, че е усетена детонация, която е била предшествана от падащ предмет ", декларират от ведомството.

На мястото са изпратени полицейски чиновници, които разкрили кратера. В непосредственост до него са открити и два парашута.

Отбелязва се, че няколко автомобила наоколо са били развалени, само че няма потърпевши. Районът е отцепен и сега там работят специалисти.

Местните управляващи приканват медиите да не популяризират непроверена информация. Това се постанова във връзка голям брой непотвърдени и публикувани версии в обществените мрежи.

В Туитър бяха оповестени фрагменти, на които се вижда кратера, само че за тях също няма публично удостоверение, че са от този случай.

Unidentified flying object crashing in the capital of Croatia. Object that fell looks like a part of an aircraft engine. Crater is 3m wide and 1m deep.
— Based (@Based_FIN)
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР