В ранните етапи на запознанства може да бъде трудно да

...
В ранните етапи на запознанства може да бъде трудно да
Коментари Харесай

Това са знаците, че мъжът търси само интимни удоволствия с вас

В ранните стадии на запознанства може да бъде мъчно да се каже каква връзка търси другият човек.
Дали желае занимания, които не му носят отговорности или му е омръзнало от повърхностни взаимоотношения и има потребност от постоянна половинка. И въпреки всичко, има метод да разберем дали мъжът, който харесваме е сериозен към нас или не. Освен с непосредствено заложен въпрос, вижте кои са знаците, че той желае единствено секс от вас. 

Той ви е споделил, че не търси сериозна връзка на този стадий
Повярвайте му. Той се пробва да бъде отворен и почтен за това, което може и не може да ви даде. Причините за това може да са разнородни – като работа, проблеми със съществено обвързване, може би счита, че не желае тъкмо с вас да има сериозна връзка и т. н. 

Държи се на разстояние от вас
Той може да каже, че желае връзка, само че дейностите му могат да приказват друго. Ако постоянно има причина той да не може да прекарва прекалено много време с вас, през множеството време си пишете, а не говорите толкоз по телефона, в случай че трансформира ангажиментите ви за срещи в последния миг, несъмнено желае да е на разстояние от вас. 

Флиртува с други дами и не се крие или пък ви разпитва 
Мъжете могат да флиртуват на доста равнища. Понякога го вършат, с цел да погалят егото си, различен път, с цел да основат по-сериозен интерес към себе си. Никой мъж, който държи на връзките си с вас и търси задълбочаването им, няма да си разреши да флиртува с други дами или пък да ви разпитва за някоя, която е привлекателна и го е впечатлила. Ако се пробва да ви накара да ревнувате, явно не е зрял за съществено обвързване. 

Не е деен към вас
Или е променлив. Когато мъжът се интересува от вас, той се обажда, когато споделя, че ще се обади, той се появява там, където споделя, че ще бъде, прави и сбъдва проектите с вас. Ако той предлага да ви помогне с нещо, то той го прави. Когато обаче не е в сходство с това, което се чака от него, а е деен, единствено когато търси с вас интимности, ясно е, че не може да очаквате нищо съществено с този мъж. 

Говори единствено за това по какъв начин изглеждате
Това е един от най-очевидните признаци, който демонстрира, че търси единствено полово наслаждение с вас. Определено не се вълнува от личността ви или в случай че инцидентно ви ласкае в тази посока, останалите му дейности към вас не потвърждават с нищо, че той ви цени като жена и персона. 

Когато е в компанията ви е ангажиран с телефона си
Наблюдавайте държанието му, когато сте дружно, отвън спалнята. Когато има интерес, един мъж няма да е ангажиран с телефона или тв приемника, изключително в случай че към вас има и други мъже, с които може да споделяте. Той ще поддържа интереса ви към него, водейки диалози, обръщайки ви внимание. 

Държи ви на разстояние от приятелите си
Мъж, чийто интерес надвишава половото наслаждение, с наслада би ви показал на близкия си кръг. За него ще бъде значимо да види дали ще съумеете да споделяте добре с другари, родственици. И назад, когато не ви приема съществено, ще отсрочва срещите с приятелите му или пък ще ви среща, само че те ще са наясно, че няма съществени планове към вас.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР