В ранните часове на сряда във вилата на руския телевизионен

...
В ранните часове на сряда във вилата на руския телевизионен
Коментари Харесай

Палеж на вила на руски ТВ водещ в Италия

В ранните часове на сряда във вилата на съветския ефирен водещ Владимир Соловьов на брега на езерото Комо в Северна Италия е избухнал пожар , който е нанесал незначителни вреди, оповестиха италиански медии.

Стената на втора вила на Соловьов наоколо до езерото пък е била залята със спрей, а алена багра е била изсипана и във водата на плувния басейн, оповестиха двама източници от следствието.

Графитите на входа на вилата гласели " Убиец " и " Без война " , допълват източниците.

The Italian villas of a sanctioned Russian TV host Vladimir Soloviev have been damaged by fire and graffitied with spray paint, authorities say
— SPORTS CIRCUS INT. (@SPORTSCIRCUSINT)
Къщите са част от парцелите на обща стойност 8 млн. евро (8,7 млн. долара), притежавани от Соловьов към италианското езеро Комо.

Те бяха конфискувани от италианската полиция , откакто Владимир Соловьов и други олигарси бяха включени в листата със наказания на Европейски Съюз след нахлуването на Русия в Украйна.

От полицията на карабинерите оповестиха, че проверяват пожара, за който се допуска, че е тенденциозен палеж , и боядисването със спрей, без да дават повече детайлности.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР