В ранните часове на неделя служители на гръцката полиция са

...
В ранните часове на неделя служители на гръцката полиция са
Коментари Харесай

Гръцката полиция задържа българин с незаконно оръжие след случайна проверка пред нощен клуб

В ранните часове на неделя чиновници на гръцката полиция са арестували 36-годишен българин за владеене на нелегално оръжие след инцидентна инспекция пред прочут нощен клуб в един от атинските квартали, оповестява вестник Protothema.

Отбелязва се, че сънародникът ни е " бил мотив за безпокойствие на управляващите в предишното “. За него се твърди, че поддържа положителни връзки с членове на бандата " Лъвове “. При инцидентната инспекция полицията е разкрила у него револвер " Токарев “ с изолиранбанд на дръжката и седем патрона. Тази процедура оръжието да бъде употребявано и изхвърлено, без да се оставят следи по него.

Според източници на редакцията задържаният се е сбил с служители на реда в Гази преди няколко месеца и даже е завел дело против тях за побой.

Припомня се, че членове на незаконната група " Лъвове “ бяха забъркани в убийството на 39-годишен водопроводчик в Неа Йония. В предишното членове на бандата са били ангажирани в трафик на опиати, трафик на хора и обезпечаване на защита на магазини, основно в Сеполия и Гази на остров Крит. Оперирали са и на остров Закинтос.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР