В ранните часове на деня започнаха снимките на четвърти сезон

...
В ранните часове на деня започнаха снимките на четвърти сезон
Коментари Харесай

Катаклизми в новия сезон на "Откраднат живот", в сериала се завръща драматичен образ!

В ранните часове на деня започнаха фотосите на четвърти сезон на най-успешния български медицински сериал " Откраднат живот ".
" Благодаря на феновете, че споделят страстите на героите в продължение на 138 епизода. Животът постоянно е по-голям от гибелта – това ще бъде и повода в болничното заведение да настъпи същинска борба за мястото на проф. Генадиев ", описа основният сценарист на сериала – Христина Апостолова, загатвайки развиването след гибелта на основния воин.

Именно появяването на нов шеф ще промени изцяло обстановката в болничното заведение. Пред камерата на " Здравей, България " беше оповестена и една от огромните вести за почитателите на сериала - завръщането на Алек Алексиев, който още веднъж ще се причисли към екипа на МБАЛ " Св. Кирил ".

" Най-после ще заживеем като обикновено семейство. Това, че сме представители на две разнообразни генерации ще даде отражение и ще има нови разтърсвания ", описват Ралица Паскалева и Емил Марков, които ще влязат още веднъж в обувките на доктор Стилянова и доцент Захариев.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР