В ранните часове на 03.12.2023г. в гр. Кюстендил, на обществено

...
В ранните часове на 03.12.2023г. в гр. Кюстендил, на обществено
Коментари Харесай

Съдят мъж от Кюстендил, наръгал двама души с нож

В ранните часове на 03.12.2023г. в гр. Кюстендил, на публично място – кръстовище, формирано от улиците „ Неофит Рилски “ и „ Хан Крум “, е зародило словесно сдърпване сред В.Ц. от една страна и лицата Р.А., Т.Н., Ст.М. и К.М. Вследствие на това В.Ц. изважда нож и нанася два удара с навлизане в гръдната празнина на Р.А. и един удар, без навлизане, на Т.Н. Останалите две лица не са били наранени. Р.А. е настанен с заплаха за живота в болнично заведение, а Т.Н. е оставен под наблюдаване.

Извършителят В.Ц. е притеглен в качеството на обвинен за осъществено закононарушение по чл.129, ал.2 във вр. с ал.1 от Наказателен кодекс. Същият, с разпореждане на Районна прокуратура – Кюстендил, е арестуван за период до 72 ч.

Днес, 05.12.2023г., ще бъде импортирано искане в Районен съд – Кюстендил за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ във връзка с В.Ц. за посоченото нагоре закононарушение.

Към момента се обяснява фактическата конюнктура и се разпитват очевидци. Иззети са записи от камери за видео наблюдаване. Назначени са видео-техническа, химическа и съдебно-медицинска експертизи.

Работа продължава под управлението и надзора на Районна прокуратура-Кюстендил.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР