В рамките на визитата си в Москва по повод Руската

...
В рамките на визитата си в Москва по повод Руската
Коментари Харесай

В Москва Румен Петков и Владимир Маринов се срещнаха с председателя на комисията по външна политика на руската Дума Леонид Слуцкий

В рамките на визитата си в Москва във връзка Руската енергийна седмица водачът на Политическа партия АБВ Румен Петков и неговият заместител Владимир Маринов се срещнаха с ръководителя на комисията по външна политика на Руската Дума Леонид Слуцкий. Тема на срещата бяха взаимоотношенията сред България и Русия към сегашния миг и опитите за пренаписване на историята. Подобни опити срещат отпора на АБВ, изключително в частта, където историята ни е обща, уточни Петков и акцентира нуждата от общи прояви, с цел да бъде непокътната нейната правота.

Румен Петков и Владимир Маринов показаха мощно безпокойствие от вмешателството на непознати капитали посредством НПО-та в България. Те обявиха упованието, че след предварителните парламентарни избори в България консолидираната левица ще способства за нормализиране на взаимоотношенията сред България и Русия. Румен Петков още веднъж уточни поредната позиция на АБВ против налаганите на съветската страна наказания и безапелационната нужда за спокойно решение на споровете.

Леонид Слуцкий изрази единодушие по разискваните тематики, като уточни, че двете страни са исторически и православно свързани. Той съобщи подготвеност за обмисляне на прояви, свързани с общата ни история, настояще и бъдеще, което да подсигурява мира и спокойствието в нашия район и Черноморския басейн и подготвеност за съдействие в името на добруването на двете страни и двата народа.

Леонид Едуардович Слуцки е ръководител на Либерално-демократическата партия на Русия, президент на факултета по политология в Московския държавен университет.

Източник:

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед60079Диана Панченко: Голямата война е неизбежна. Съединени американски щати се готвят за нея още в този момент - конфиденциален документ*Алтернативен Поглед7885Проф. Нако Стефанов: 75 години дипломатически връзки сред КНР и БългарияАлтернативен Поглед13761Зефира Вълова: Фестивалът „ Изкуството на барока ” чества пълнолетиеАлтернативен Поглед11253Д-р Бисер Банчев: Никога двустранните връзки на Балканите не са единствено двустранниАлтернативен Поглед11564Д-р Бисер Банчев: Докато напрежението в Близкия изтокне се уталожи, на Балканите няма да има сериозен конфликтАлтернативен Поглед875485Aлександър Песке: Рано или късно Европа ще изгори, белите ще бъдат против черните и държавните управления ще бъдат за чернитеАлтернативен Поглед227292Георги Марков: Тройната коалиция на свето
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР