В рамките на виртуалната пресконференция “Life Unstoppable” Samsung Electronics Co.,

...
В рамките на виртуалната пресконференция “Life Unstoppable” Samsung Electronics Co.,
Коментари Харесай

Истинско домашно кино от Samsung

В рамките на виртуалната конференция “Life Unstoppable” Samsung Electronics Co., Ltd. показа The Premiere - новата гама лазерни прожектори с ултра късо разстояние на прожектиране с резолюция 4К. Новите 4К лазерни прожекционни апарати оферират преживяването, познато от огромния екран в кино залите, само че в комфорта на дома. The Premiere е новият основен артикул в границите на портфолиото от начин на живот устройства на Samsung, което през годините заслужи редица влиятелни награди. С The Premiere потребителите могат да се насладят на образно наличие и то без съществуване на екран.
Samsung ще стартира продажбите на The Premierе в САЩ„ Европа, Корея и други страни по-късно тази година. В България се чака да бъде разполагаем също до края на годината.
The Premiere ще бъде разполагаем във версии с до 130 “ и 120 “ – надлежно LSP9T и LSP7T – и ще поддържа 4К резолюция на картината с помощта на лазерната технология. The Premiere е първият в света сертифициран HDR10+ прожектор с тройна лазерна технология, който предлага контрастни елементи с революционно качество – потребителите могат да се насладят на подиуми – и по-светли и по-тъмни - с впечатляваща бляскавост от до 2,800 ANSI лумена. The Premiere поддържа модус Filmmaker – първото по рода си решение, което разрешава на феновете на кино изкуството да гледат кино лентата, тъй че да се насладят пълноценно на майсторството на режисьорите. „ Умният “ прожекционен уред е оборудван с платформата на Samsung - Smart TV и разполага с цяла гама от приложения за видео стрийминг от сътрудници на Samsung, както и с функционалности за съгласуваност като Tap View и шерване на наличие от друго устройства към прожекционния уред.
 Истинско домашно кино от Samsung

The Premiere е с стилен дизайн и размери, пести място и се вписва идеално във всевъзможни пространства и интериори. Тъй като The Premiere е прожектор с ултра късо прожектиране, уредът може да бъде позициониран тъкмо пред стената. Устройството е елементарно за инсталиране, а дизайнът, който придава възприятие за динамика, пасва във всяка среда. The Premiere разполага с мощни източници на тон и система Acoustic Beam за преживяване като на кино от най-голям клас – най-хубавото на пазара сега. Устройството понижава нуждата от в допълнение по-голямо аудио съоръжение, изключително когато пространството е лимитирано.
 Истинско домашно кино от Samsung

„ През последните няколко месеца видяхме, че клиентите ни прекарват повече време вкъщи и че животът им се трансформира. Телевизорът се трансформира в център за развлечение, в сътрудник по време на фитнес подготовка, в сътрудник и в източник на информация. The Premiere трансформира усещането за „ домашно кино “ – посредством компактния си дизайн, високото 4К качество на картината и мощния тон. Прожекционният уред може да бъде употребен и в по-малки пространства и без значение от конфигурацията на жилището “, разяснява Jongsuk Chu, вицепрезидент, дивизия „ Екрани “ в Samsung Electronics.
 Истинско домашно кино от Samsung

През 2016 година Samsung започва своето начин на живот портфолио с тв приемника The Serif. Компанията разшири гамата си от артикули, които през годините завоюваха редица награди – тв приемниците The Frame, The Sero и The Terrace. Samsung натъртва на детайли, които допират потребителските потребности и страсти, свързани с изкуството, интериорния дизайн и мобилните преживявания. Така компанията съумя да наложи своите начин на живот артикули като пресечни точки на необятен набор от потребителски упования и показа за метод на живот.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР