В рамките на управлението на служебния кабинет са стартирани проекти

...
В рамките на управлението на служебния кабинет са стартирани проекти
Коментари Харесай

Министър Тодоров: Стартирахме проекти за изграждане и модернизация на жп инфраструктурата за над 1 милиард лева

В рамките на ръководството на служебния кабинет са стартирани планове за създаване и рационализация на жп инфраструктурата за над 1 милиард лв.. Това съобщи министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Георги Тодоров на откриването на новата академична година на ВТУ „ Тодор Каблешков ".
По време на формалната гала министър Тодоров приветства студентите за отличния избор за образование в интердисциплинарна институция с потвърдени обичаи, професионализъм и нововъведение. Той сподели, че днешният ден е старт за тяхната бъдещата сполучлива реализация.
Георги Тодоров означи, че напъните на страната дават забележими резултати за сполучливо консолидиране на картата на европейската железопътна мрежа. „ Тази инфраструктура на следващия ден ще бъде ръководена от високоспециализирани експерти, способни да ползват научни познания и умения в областта на превоза ", съобщи министърът. Също по този начин той изрази увереност, че дългогодишното съдействие сред министерство на превоза, осведомителните технологии и известията и висшето учебно заведение ще продължи и отсега нататък.
На събитието министър Георги Тодоров откри образователна лаборатория по техника на високите напрежения и нова образователна зала, като прегледа и симулатор за водачи на МПС. Според него Висшето учебно заведение по превоз „ Тодор Каблешков " е със значимо национално публично въздействие, като сплотява обучение, научни проучвания и образование в духа на актуалните национални и европейски полезности.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР