В рамките на целия месец юли настоящите клиенти на А1

...
В рамките на целия месец юли настоящите клиенти на А1
Коментари Харесай

А1 дава отстъпки за смартфони и джаджи без подписване на договор до края на юли

В рамките на целия месец юли актуалните клиенти на А1 ще могат да закупят нов смарт телефон или джаджа на промоционални цени в без да е нужно подписването на нов контракт. От опцията могат да се възползват всички клиенти на телекома, в това число тези, които са станали такива в интервала на промоцията. Няма значение дали имат контракт за закрепени или мобилни услуги, като единственото условие е да вкарат верния промокод, до момента в който вършат своята поръчка през онлайн магазина на А1.  

Така актуалните клиенти могат да спестят до 150 лв. от идната си покупка в онлайн магазина на А1. Промокодовете за всички устройства с понижения могат да бъдат открити на. В акцията са включени ZTE Axon 20, Samsung Galaxy A32 5G, Samsung Galaxy A21s, както и джаджите Huawei Freebuds Studio, Huawei Eyewear II и Huawei GT 2 Pro.  
 А1 приветства 16 даровити студенти в своята Лятна академия А1 приветства 16 даровити студенти в своята Лятна академия
16 студенти от разнообразни специалности, отличили се с ослепително показване в разнообразни просветителни начинания през годината, се присъеди...

ZTE Axon 20 крие същинско софтуерно украшение под екрана си. Неговата селфи камера е вградена изпод, без никакви изрязвания в екрана. Иновативният модел е първият, който предлага тази технология, а А1 стана първият телеком освен в България, само че и в Европа, който започва продажбите му.  

Двата модела на Samsung са ориентирани към две разнообразни групи консуматори. Galaxy A32 5G е типичен представител на междинния клас, със солидни механически характерности и опция да работи с 5G ULTRA мрежата на А1. Galaxy A21s, въпреки това, е по-бюджетно устройство, залагащо на отличното си съответствие цена/качество.  

Три софтуерни джаджи от Huawei допълват юлските. В промоцията са включени слушалките Huawei Freebuds Studio, които обезпечават кристално чист тон за наслада на всеки меломан. Очилата Huawei Eyewear II наподобяват като излезли непосредствено от шпионски филм, с помощта на своите функционалности за аудиозапис и възпроизвеждане на тон. Смарт часовникът GT 2 Pro пък е удобен апарат с доста функционалности, потребни за феновете на здравословния метод на живот.  
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР