В рамките на три дни са починали трима мъже в

...
В рамките на три дни са починали трима мъже в
Коментари Харесай

В рамките на три дни са починали трима мъже в Дупница, Невестино и Рила

В рамките на три дни са умряли трима мъже в Дупница, Невестино и Рила. Това потвърдиха за Радио „ Фокус ” – Кюстендил от пресцентъра на регионална дирекция на Министерство на вътрешните работи – Кюстендил. Открит е мъртъв мъж в Рила. В полицията е подаден сигнал, че 44-годишен мъж от града е открит в дома си мъртъв.

``
реклама

При осъществения оглед на място следи от насили служителите на реда не са разкрили. Трупът е закаран за аутопсия в кюстендилската болница. Започнато е досъдебно произвеждане, известен е дежурен прокурор. В неделя е открит мъртвец на мъж в отводнителен канал в Дупница. Тялото е на 72-годишен локален гражданин. Извършено е различаване. Мъжът е живеел самичък. Работата по започнатото досъдебно произвеждане в полицията в Дупница продължава под наблюдението на прокурор. Производство е формирано и по случай с намерено тяло на мъж в село Невестино. Трупът на 60-годишния мъж е открит в дома му.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР