В рамките на тези 10 години колко пречиствателни станции сме

...
В рамките на тези 10 години колко пречиствателни станции сме
Коментари Харесай

Борисов: Слабата ваксинация е бич за икономиката, Радев го е страх да не изгуби изборите

В рамките на тези 10 години какъв брой пречиствателни станции сме създали на Черноморието, милиарди вложихме, с цел да има обезпечено море. Над 100 милиона отидоха за Созопол, мръсната вода течеше на плажа и по този начин до Лозенец, и Слънчев бряг, и Сарафово, Варна, Златни пясъци, Приморско, Несебър. Всичко се пречиства. Навсякъде пречиствателни станции, беше знамение. Всичко се пречиства, големи вложения от страна на страната в интерес на туризма, същото и в планините. Това съобщи водачът на Бойко Борисов, който се срещна с с Националния ръб по туризъм.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/287419406596091
Свърши се доста работа и съм се гордял с това, което съм създадем. Нямаме и град, в който реките да не се пречистват, съобщи водачът на ГЕРБ.

Днес има 166 умряли, от понеделник до през днешния ден над 750 българи са изгубили живота си. Това е голям проблем за зимния туризъм, който се задава. Ако сравните Брутният вътрешен продукт на страните в Европа с броя на имунизираните има безспорна аналогия. Колкото си по-на изток, толкоз по-малко имунизирани. Ние в този момент с един книжен локдаун си мислим, че ще излъжем туристите. Посолствата пишат, че сме рискова страна и че не сме имунизирани. Това е камшик за стопанската система, тъй като Радев го е боязън да не загуби изборите. Уж неприятният модел на Борисов работеше предходната година през зимата, посочи Борисов.

" Хемус " в никакъв случай няма да бъде издигната, Рашков всеки ден излиза да приказва против автомагистралата. Без " Хемус " Северът е жертван. Северът беше премахнат. Съсредоточили са се да унищожат " Хемус ". Вчера ме упрекнаха, че е имам банка. Докато не ми отговорят коя е банката, няма да приказвам по никаква тематика с тях, с цел да им спретна едно дело, Рашков е богат човек, да си заплати. Клевети, клюки, само че това мина всякаква граница, посочи Борисов.

Гонихме 150 милиарда Брутният вътрешен продукт, в случай че не беше Ковид, ние ще ги достигнем, когато минат артистите и измамниците. Тази седмица сме изгубили повече хора, в сравнение с от произшествия за цяла година. Има малко време да се усилят имунизациите и да се избави туризмът, съобщи водачът на ГЕРБ.

Зам.-председателят на борда Мартин Захариев благодари за срещата и посочи, че Борисов ги е потърсил в сложните за времена сектора. Ние от националния ръб не сме против никого, ние сме със всеки, тук сме с цел да си кажем тази болежка, болката е за пари. Ние знаем по какъв начин да си свършим работата, само че никой не ни дава късмет, направихме черноморска организация през юли, посочи той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР