В рамките на специализирана полицейска операция на територията на София,

...
В рамките на специализирана полицейска операция на територията на София,
Коментари Харесай

Арестуваха наркодилъри и автокрадец в София


В рамките на профилирана полицейска интервенция на територията на София, в региона на ж.к. „ Христо Смирненски “  чиновници от бранш „ Наркотици “ в Столична дирекция на вътрешните работи засекли 25-годишен мъж в миг на покупко-продажба на наркотични субстанции. При последвалите  процесуално-следствени действия  криминалистите открили и 29-годишен, който съгласно първичните данни доставял опиатите, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

При претършуване в търговски обект, стопанисван от него, както и при обиск на двамата мъже и клиентите, били открити и конфискувани общо над 1 кг амфетамин, марихуана и кокаин,  електронна везна и  огромна сума пари в разнообразни валути.  Двамата са арестувани по формираното досъдебно произвеждане, привлечени са като обвинени и са им наложени ограничения за неотклонение „ задържане под стража “ за период до 72 часа.

Същевременно чиновници на бранш „ Престъпления, свързани с МПС “ при Столична дирекция на вътрешните работи са намерили два незаконно отнети автомобила. Единият от тях е открит в гаражна клетка в ж.к. „ Студентски град “, употребена чартърен от 41-годишен мъж, а вторият - наоколо до жилището му в ж.к. „ Дианабад “. Мъжът е арестуван в полицейския арест по формираното досъдебно произвеждане, работата по което продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР