В рамките на съвместната инициатива на Coca-Cola и на Златните

...
В рамките на съвместната инициатива на Coca-Cola и на Златните
Коментари Харесай

„Златните момичета” от националния ансамбъл по художествена гимнастика ще гостуват днес в Мездра

В рамките на взаимната самодейност на Coca-Cola и на „ Златните девойки ” на България под наслов „ Заедно сътворяваме магията “, отдадена на идните Олимпийски игри в Париж, олимпийските шампионки по художествена гимнастика от Токио 2020 от националния отбор Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова ще гостуват през днешния ден, 26 юни 2024 година, на Железничарски клуб по художествена гимнастика „ Алелия “ - гр. Мездра.
Събитието е от 18:00 часа във физкултурния салон на Основно учебно заведение „ Христо Ботев “.
По време на визитата си олимпийските шампионки в многобоя ще споделят своите умения и гений с подрастващите гимнастички от мездренския клуб. След самобитния мастър клас „ Златните девойки ” ще раздадат подписи и ще се снимат за спомен с всички искащи.
Заповядайте на събитието, с цел да споделим дружно магията на най-красивия и елегантен спорт! Очакваме Ви!
***
Заедно сътворяваме магията
Coca‑Cola и „ Златните девойки “
Истинската магия се случва тогава, когато сме дружно. Вдъхновени от триумфите на нашите „ Златни девойки “, тази година си партнираме с тях, с цел да споделим страстта, която художествената гимнастика носи.
„ Златните очаквания “
За да вдъхновим новото потомство първенци, ще организираме срещи сред златните медалистки и млади гении от три клуба по художествена гимнастика в България - в Казанлък, Търговище и Мездра. Ще посетим и два центъра за деца със специфични просветителни потребности в София и Кюстендил.
По време на събитията участниците ще могат да се срещнат с идолите си, както и да получат скъпи препоръки и поддръжка от тях.
Заедно сътворяваме магия
Това лято ни дава шанса да се съберем и да създадем незабравими мемоари дружно. Всяко събитие е опция да споделим насладата от общуването и да отпразнуваме уникалността на всеки един от нас. Нека изживеем дружно магията на разликите.
Следете формалната ни Instagram страница @cocacolabulgaria за специфични фрагменти от събитията.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР