В рамките на събитието са проведени едновременно два големи концерта

...
В рамките на събитието са проведени едновременно два големи концерта
Коментари Харесай

Вижте първия трейлър на биографичния филм за Queen

В рамките на събитието са извършени по едно и също време два огромни концерта на стадион " Уембли " в Лондон и на стадион " Джон Кенеди " във Филаделфия, придружени от по-малки концерти по същото време в тоговашните Съюз на съветските социалистически републики, Югославия, Западна Германия, както и в Канада, Япония, Австрия, Австралия.

" Бохемска рапсодия " е празненство и празнуване на " Queen ", на тяхната музика и на изключителния им фронтмен Фреди Меркюри, който се опълчи на стандартите и разруши статуквото, с цел да се трансформира в един от най-обичаните актьори на планетата. Филмът наблюдава стремглавото издигане на бандата посредством емблематичните им песни и революционния тон, шеметния жанр на живот на Меркюри, който на моменти излиза отвън надзор, и триумфалното им обединяване в навечерието на " Live Aid ", когато Меркюри, изправен пред животозастрашаваща болест, води групата по време на едно от най-големите осъществявания в историята на рок музиката. Това е един развой, утвърждаващ музикалното завещание на една група, която постоянно е била по-скоро семейство и която продължава да въодушевява новобранци, мечтатели и фенове на музиката до ден-днешен ", гласи късият анонс към филмовия откъс.

Сценарият на дълго чаканата лента е написан от Антъни Маккартън, а звездата на кино лентата ще бъде Рами Малек, който ще влезе в ролята на Фреди Меркюри.

Снимките започнаха в Лондон през септември 2017 година под режисурата на Браян Сингър, който обаче беше уволнен два месеца по-късно поради многочислените си отсъствия от снимачната площадка и заради неразбирателствата си с актьорите и със снимачния екип. Веднага по-късно на режисьорския стол седна Декстър Флетчър, с цел да приключи работата по фотосите и постпродукцията.

Снимачната работа завърши през януари 2018 година Разпространението на кино лентата в началото беше планувано от " 20th Century Fox " за 2 ноември 2018 година, а в този момент като нова премиерна дата е посочен 24 октомври 2018 година

Милионите почитатели на групата от дълго време чакат филм за " Queen ", който да надникне и зад кулисите на блестящия живот на паметния ù фронтмен. За подобен план се приказва най-малко от 2013 година, като първичната информация беше, че в облика на Фреди Меркюри ще влезе провокативният Саша Барън Коен. Поради креативен разлики с изпълнителните продуценти на кино лентата Брайън Мей и Роджър Тейлър от " Queen " обаче Коен се отхвърли от този план.

Месеци по-късно като любимец за ролята беше посочен Даниел Радклиф, който по това време беше нашумял с облика на Хари Потър. В последна сметка в ролята ще забележим Рами Малек, в чието лице може да разпознаете Елиът Алдерсън – младия, затворен в себе си програмист от " Mr. Robot ", който през нощта се трансформира в непроследим хакер, или пък стеснителния Кени от комедийния ситком " Войната у дома ".
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР