В рамките на около месец ще преминат ритуалното говорене и

...
В рамките на около месец ще преминат ритуалното говорене и
Коментари Харесай

Даниел Вълчев: Който иска нови избори ще бъде наказан като ИТН

" В рамките на към месец ще преминат ритуалното говорене и ритуалните танци. След това, в случай че има малко здрав разсъдък, ще се стигне до държавно управление. То евентуално няма да се назовава коалиция, а програмно, за избавление от някого, ще намерят по какъв начин, това е политическо говорене. Оптимист съм, че ще бъде формирано държавно управление, само че ще би трябвало малко време, с цел да се вземе завоят ", тази прогноза направи проф. Даниел Вълчев, декан на Юридическия факултет на СУ и някогашен вицепремиер в държавното управление на тройната коалиция (БСП, Национална движение „Симеон Втори" и ДПС).

" Такива формули ще се намерят, ще стартира зимата, ще би трябвало да се приема бюджет и така нататък Партиите ще одобряват, тъй като противоположното ще докара до нови избори, а създалите по този начин партии - ще бъдат осъдени по метода, по който беше осъден " ИТН ". Тези, които могат, в случай че не създадат държавно управление, ще си платят цената ", добави той.

" Можем да познаем кой взе участие в едно държавно управление по това кои партии поддържат Бюджета, законопроектите и настоящата активност на един кабинет. Когато се види кои са тези парламентарни групи - значи това е държавно управление, подкрепяно от тези партии ", уточни Вълчев.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР