В рамките на няколко минути жена успява да отмъкне стоки

...
В рамките на няколко минути жена успява да отмъкне стоки
Коментари Харесай

Невероятно ловка джебчийка върлува в София ВИДЕО

В рамките на няколко минути жена съумява да отмъкне артикули от два разнообразни магазина за почистващи препарати. За това алармираха притежателите на комерсиалните обекти. Жената си има и подкрепление – в магазините влиза дружно с още един човек, който отвлича вниманието на продавачите, до момента в който тя прибира каквото си хареса. Общата стойност на откраднатите артикули възлиза на 150 лв..

Жената се е насочила първо към магазина на Ивайло Симеонов. Кражбата в неговия обект е осъществена към 18 ч. за към 10 минути.

„ Тя прибира серуми за коса и парфюми в чантата си. Под палтото си поставя балсами за коса. Щетите за обекта ми са към 50 лв.. Колежката не вижда нищо подозрително, до момента в който не вижда, че тя поставя един продукт в чантата си, без да заплати. Няма да подам тъжба в полицията, тъй като предния път, когато писах в районното, просто беше запълнена статистиката за кражбите и не последва нищо”, описа Симеонов.

Другият ощетен притежател - Адриан Савов, изясни, че в комерсиалния му обект тя е влезнала още веднъж в края на работния ден, дружно с мъж.

„ Взели са омекотители, пасти за зъби, дезодоранти и артикули, присъщи за семейството. Действат професионално - единият прикрива другия и стартират да крадат от първата секунда. Винаги съм на щрек, само че този път съумяха да ме изненадат”, уточни Савов.

След разпространението на клиповете от осъществените обири доста хора са се свързали с търговците, с цел да опишат за сходни случаи със същата жена.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР