В рамките на няколко дни Милан се раздели със Сусо,

...
В рамките на няколко дни Милан се раздели със Сусо,
Коментари Харесай

Двама младоци подписват с Милан днес

В рамките на няколко дни Милан се раздели със Сусо, Кшищоф Пьонтек и Рикардо Родригес, само че в последния ден от трансферния прозорец се чака итлианският гранд да се похвали и с две нови попълнения. Сред тях няма да е Матиас Вина. Урагваецът от Насионал (Монтевидео) беше измежду разновидностите за заместител на Родригес на левия фланг на отбраната, само че двата клуба не стигнаха до съглашение.

Милан искаше да вземе 22-годишният тлант чартърен за 1,5 млн. евро, с алтернатива да го откупи за 6,5 млн. след края на сезона. Президентът на Насионал не се съгласи и избра офертата на Палмейрас.

Robinson Milan
Alexis Saelemaekers Milan

And now give us a winger! pic.twitter.com/NKzdJcyPZ1
— AC Forza Milan/News (@ACForzaMilano) 30 януари 2020 година
" Росонерите " незабавно се насочиха към различен относително незнаен футболист. Това е Антъни Робинсън от Уигън. Американецът също е на 22 години, а отборът от Чемпиъншип го притегли през лятото от Евертън. Силните изяви на Робинсън впечатлиха скаутите на много тимове, само че от Милан са работили най-бързо. " Латикс " ще получат сред 7 и 8 млн. евро за бранителя.

Другият състезател, който се счита за сигурен нов в Милан, е Алексис Салемакерс от Андерлехт. 20-годишният юношески национал на Белгия може да работи по целия десен фланг. От началото на сезона той има 16 мача и 2 гола в шампионата. За него " червено-черните " ще платят общо 7 млн. евро, плюс възможни бонуси. от Милан са избраили Салемакерс пред неговия съотечественик Аднан Янузай.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР