В рамките на няколко дни красавицата се сблъскала с какви

...
В рамките на няколко дни красавицата се сблъскала с какви
Коментари Харесай

Апаши крадат колата на Алекс Богданска

В рамките на няколко дни хубавицата се сблъскала с какви ли не премеждия и терзания

На косъм от кражба на колата си се разминава Алекс Богданска. Бившата брачна половинка на Лудия кореспондент осуетява опит нагли апаши да отмъкнат скъпото й возило. Това призна самата моделка.

Случката се разиграва преди няколко дни, до момента в който Богданска е на пазар с единствения си правоприемник Габриел. Какво тъкмо се е случило и по какъв начин Алекс е спряла крадците, тя не дава изясненост.

Опитът за обир не е единственото отрицателно нещо, което се случва на моделката. В рамките на няколко дни хубавицата се сблъсква с какви ли не премеждия и терзания.

" Трябваше да хвърча за Париж. Стигнах до терминала в София и се оказа, че съм сбъркала. Трябвало е да съм на другия. За похлупак на всичко малко преди полета си скъсах роклята, с която трябваше да съм на събитието в Париж, до момента в който я закопчавах ", жалва се Богданска.

На всичкото от горната страна пък ден преди този момент служители на реда й връчват фишове.

" Спряха ме и ми дадоха 4 санкции едновременно ", прибавя още за ужасните си дни в последно време някогашната на Лудия кореспондент.

Освен несполуките някогашната брачна половинка на Лудия кореспондент описа на почитателите си, че споделя и несигурностите на елементарните хора. Както тя, по този начин и всички моделки плачат и не харесват или не утвърждават неща в себе си, показа брюнетката.

" Аз не наподобявам нонстоп по този метод ", призна си хубавицата.

Моделката споделя, че вместо да е кисела и да скапе настроението, на инат на всички премеждия и предпоставки съумяла да откри нещо позитивно в обстановката.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР