В рамките на няколко часа днес на автомагистрала Тракия служители

...
В рамките на няколко часа днес на автомагистрала Тракия служители
Коментари Харесай

Арестуваха служител на МВР за трафик на мигранти на АМ Тракия

В рамките на няколко часа през днешния ден на автомагистрала " Тракия " чиновници от дирекцията и от Зонално жандармерийско звено са задържали двама водачи на моторни транспортни средства и общо 56 нелегално пребиваващи чужденци. Единият от водачите е чиновник на Министерство на вътрешните работи, който превозвал общо 31 мигранти от Афганистан, оповестява.

Минути след 8:00 часа тази сутрин екипи на полицията и жандармерията преустановяват придвижването на бус в региона на 119-ия км на Автомагистрала " Тракия ", който пътувал към София.

При оглед в него са открити други 31 мигранти, също представящи се за жители на Афганистан. Арестуван е лидерът, който е чиновник на Министерство на вътрешните работи и по случая е формирано следствено дело. Активните процесуално-следствени дейности не престават.

По-рано - към 1:00 часа след среднощ, патрулиращ по автомагистрала " Тракия " екип на бранш " Пътна полиция " алармирал в оперативната дежурна част на регионалната дирекция за подозрителен микробус, който пътува към София.

След основана незабавна организация, в региона на 120 км транспортното средство е спряно от чиновници на Зонално жандармерийско ръководство, а вътре е открита група от 25 млади мъже без документи за идентичност.

Задържаните се самоопределили като афганистански жители. Арестуван е и водачът - от Харманли. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР