В рамките на месец и половина предстои да се асфалтират

...
В рамките на месец и половина предстои да се асфалтират
Коментари Харесай

Асфалтират междублоковите пространства в Пловдив

В рамките на месец и половина следва да се асфалтират междублоковите пространства към четирите блока с номера от 38 до 68 на бул. „ Копривщица “ и част от ул. „ Прогрес “, оповестиха от общината.

Ще се подменят тротоарните настилки и бордюрите, ще се сменят осветителните тела с ново енергоспестяващо ЛЕД осветяване и ще се облагородят зелените площи.

Символичната първа копка беше направена през днешния ден от зам.-кмета с сектор строителство и вложения Пламен Райчев и Георги Стаменов - кмет на регион "Централен ".

Фондацията "Пловдив 2019 " ще продължи да съществува до края на 2021 година

„ Влизането в кварталите е измежду главните цели на общината и в осъществяване на програмата на кмета Здравко Димитров. В момента се ремонтират редица вътрешноквартални улици в съвсем всички региони, наред с огромните булеварди “, разяснява Пламен Райчев.

Георги Стаменов изясни, че в това каре ще се работи поетапно, като поредно ще се ремонтира пространството пред всеки от блоковете. Така няма да се затваря целият сектор и по време на рехабилитацията живеещите ще има къде да паркират.

Повече информация за реконструкцията в региона, можете да намерите тук: https://bit.ly/3fVNg9Q
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР