В рамките на Майна Town Weekend, обединяваме водещите фабрики в

...
В рамките на Майна Town Weekend, обединяваме водещите фабрики в
Коментари Харесай

Майна Town Weekend представя: Зелено Майна

В рамките на Майна Town Weekend, сплотяваме водещите заводи в Пловдив, сдруженията с нестопанска цел, доброволческите организации и природозащитниците под егидата на думата „ зелено “.

Зелено Майна е вашата опция да разберете по какъв начин всеки от тези участници способства за опазването на природата и околната среда. Открийте неповторими хрумвания и решения, които оказват помощ за построяването на по-чист и зелен Пловдив.

Нашият хазаин, Базар Капана, ще ви посрещне с базар на биологични артикули. Ние се надяваме, че тук ще откриете една доста специфична напитка – живата вода.

Същевременно BG Бъди деен ще ви показа няколко начинания, които имат за цел да покажат на жителите по какъв начин да се погрижат за чистотата на града.

И последно, само че не по значение, два изключителни кино лентата ще бъдат прожектирани от нашите специфични посетители – Кино под звездите. Прожекциите са планувани за съботната и неделната вечери. Нека дружно да отпразнуваме зеленото в сърцето на Пловдив! Всички сте добре пристигнали и входът е свободен.

Дата: 15-16-17.09.2023 Локация: Братската могила, Пловдив

Първият по рода си Майна Town Weekend ще се организира от 15-и до 17-и Септември в Пловдив.

Събитието ще сплоти пет разнообразни местоположения, всяка от които ще съставлява неповторима графа от списание Майна Town.

През последните две години и половина, тези рубрики разказваха за местни художници, писатели, музиканти и бизнесмени. Повече за събитията може да намерите тук: https://mainatown.bg/events/ 

Майна Town Weekend е част от стратегия “НАСЛЕДСТВО 2023 “ на Отечествен фронт Пловдив 2019. Очакваме ви!
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР