В рамките на изминалия ден са установени общо 41 водачи,

...
В рамките на изминалия ден са установени общо 41 водачи,
Коментари Харесай

През изминалия ден МВР установи 41 души, качили се зад волана след употреба на алкохол

В рамките на миналия ден са открити общо 41 водачи, качили се зад кормилото след приложимост на алкохол. Под влияние на наркотични субстанции или техни аналози са засечени да карат петима водачи, трима са отказали да бъдат тествани, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
Дванадесет от водачите са използвали алкохол от 0,5 до 1,2 промила, 29  са с над 1,2 на 1000, а петима са отказали тестване. 
Проверките на водачи са по отношение на продължаващата профилирана полицейска интервенция за съблюдаване на Закона за придвижването по пътищата. Полицията е направила надзор на 8497 моторни транспортни средства, 11 356 водачи и пасажери. Съставени са 2211 фиша и 513 акта за открити административни нарушавания.
Данните са междинни и в тях са включени резултати, систематизирани до 16:00 часа, прецизират от Министерство на вътрешните работи.
По-рано през днешния ден от полицията оповестиха, че за миналото денонощие в страната са регистрирани общо 17 тежки произшествия. Ранени са 25 души, а девет са починали, написа Българска телеграфна агенция.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР