В рамките на изминалия ден са установени общо 33-ма водачи,

...
В рамките на изминалия ден са установени общо 33-ма водачи,
Коментари Харесай

Всеки ден над 30 пияни шофьори засичат полицаите

В рамките на миналия ден са открити общо 33-ма водачи , качили се зад кормилото след приложимост на алкохол.

23-ма от тях са карали след приложимост на алкохол от 0,5 до 1,2 промила, 10 - с над 1,2 на 1000, а трима са отказали тест.

Под влияние на наркотични субстанции или техни аналози са засечени да карат 24-ма водачи, други 12, спрени за инспекция, са отказали да бъдат тествани.

Данните са от последните 24 часа, както Министерство на вътрешните работи всекидневно уведомява за броя на хванатите под влияние на субстанции водачи. Специализираната интервенция стартира, откакто , при която починаха две млади дами и

От Министерство на вътрешните работи рапортуват, че към този момент са тествани 8928 моторни транспортни средства в границите на разпоредената профилирана полицейска интервенция за съблюдаване на Закона за придвижването по пътищата.

Извършен е надзор на 11 808 водачи и пасажери. До момента са формирани 2630 фиша и 706 акта за открити административни нарушавания. Акцент в акцията е недопускане на ръководство от водачи, използвали алкохол, наркотични субстанции и/или техни аналози, както и ръководство на МПС от неправоспособни водачи.
 След злополуката на Семерджиев служителите на реда са ревизирали съвсем 10 000 автомобила
След злополуката на Семерджиев служителите на реда са ревизирали съвсем 10 000 автомобила

Съставени са 2662 фиша и 771 акта за административни нарушения
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР