В рамките на изминалия ден са установени общо 24 водачи,

...
В рамките на изминалия ден са установени общо 24 водачи,
Коментари Харесай

За ден МВР спипа 24 шофьори, качили се зад волана след употреба на алкохол

В рамките на миналия ден са открити общо 24 водачи, качили се зад кормилото след приложимост на алкохол – 12 от тях са карали след приложимост на алкохол от 0,5 до 1,2 промила, 12 - с над 1,2 на 1000, един е отказал да бъде тестван, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Под въздействието на опиати или техни аналози са засечени да карат осем души, а седем, спрени за инспекция, са отказали да бъдат тествани. През миналото денонощие, в границите на разпоредената профилирана полицейска интервенция за съблюдаване на Закона за придвижването по пътищата, са тествани 9220 моторни транспортни средства. Извършен е надзор на 11 812 водачи и пасажери.

Съставени са 505 фиша и 700 акта за открити административни нарушавания. От систематизираните данни: по метода „ линеен надзор “ са тествани 2711 моторни средства и 2872 водачи и пасажери. Съставени са 598 фиша и 160 акта за открити нарушавания. Установени са петима водачи, карали след приложимост на алкохол от 0,5 до 1,2 промила и четирима - с над 1,2 промила. Трима са засечени да карат под влияние на наркотични субстанции или техни аналози.

Данните са междинни и в тях са включени резултати, постъпили до 16:00 часа. Във вторник полицията откри 17 водачи, карали след приложимост на алкохол, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Под влияние на наркотични субстанции или техни аналози са засечени да карат 12 души, а осем, спрени за инспекция, са отказали да бъдат тествани.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР