В рамките на изминалия ден са установени общо 21 водачи,

...
В рамките на изминалия ден са установени общо 21 водачи,
Коментари Харесай

3000 глобени шофьори за ден, МВР хвана 21 пияни водачи и 12 дрогирани

В рамките на миналия ден са открити общо 21 водачи, качили се зад кормилото след приложимост на алкохол, заяви Министерство на вътрешните работи. От тях осем са карали след приложимост на алкохол от 0,5 до 1,2 промила, 13 - с над 1,2 на 1000, един е отказал тестване. 
Прочетете още
Под влияние на наркотични субстанции или техни аналози са засечени да карат 12 водачи, а трима са отказали да бъдат тествани.

Общо 11 274 моторни транспортни средства (МПС) са тествани при профилираната полицейска интервенция, за съблюдаване на Закона за придвижването по пътищата. Извършен е надзор на 110 612 водачи и пасажери. Съставени са 2960 фиша и 713 акта за открити административни нарушавания. 

Акцент в акцията е недопускане на ръководство от водачи, използвали алкохол, наркотични субстанции и/или техни аналози, както и ръководство на МПС от неправоспособни водачи. 

Общо 17 души са ранени при произшествия в страната през миналото денонощие, тежките пътни произшествия са 15. В София са станали две тежки и 24 леки пътнотранспортни катастрофи. Ранени са двама души.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР