В рамките на изминалия ден са установени общо 17 водачи,

...
В рамките на изминалия ден са установени общо 17 водачи,
Коментари Харесай

За един ден: МВР залови 17 пияни и четирима дрогирани зад волана


В рамките на миналия ден са открити общо 17 водачи, качили се зад кормилото, както и други четирима, които са били под въздействието на наркотични субстанции.

Общо 9517 моторни транспортни средства в границите на профилираната полицейска интервенция за съблюдаване на Закона за придвижването по пътищата, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Междинните резултати от акцията демонстрират, че е осъществен надзор на 11 807 водачи и пасажери. Съставени са за открити административни нарушавания.

Акцент в акцията е недопускане на ръководство от водачи, използвали алкохол, наркотични субстанции или техни аналози, както и ръководство от.

Девет от пияните водачи са се качили в автомобила си след приложимост на алкохол от 0,5 до 1,2 промила, осем – с над 1,2 промила, а четирима водачи, спрени за инспекция, са.

Под влияние на или техни аналози са засечени да карат четирима души, а 12 са отказали да бъдат тествани.

По данни на Министерство на вътрешните работи за миналото денонощия, а 24 са ранени при 17 тежки произшествия в страната. В София са регистрирани две тежки и 28 леки ПТП-а, при които са потърпевши седем души.

От началото на февруари жертвите при 118 тежки пътни случая са 10, а 161 души са ранени. Общо 45 души са от началото на годината.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР