В рамките на изложението И Те Бе (ITB) в Берлин

...
В рамките на изложението И Те Бе (ITB) в Берлин
Коментари Харесай

България получи приз “най-добра дестинация за региона на Балканите“ за 2023 г. на изложение в Берлин

В рамките на ревюто И Те Бе (ITB) в Берлин България получи влиятелно самопризнание от страна на Асоциацията на тихоокеанските публицисти, пишещи за туризъм. Страната ни бе отличена с премията „ Най-добра дестинация за района на Балканите “ за 2023 година, а служебният министър на туризма Илин Димитров получи наградата „ Министър за района на Балканите за 2023 година ”, оповестиха от Министерството на туризма.

 

Наградата е доказателство за сполучливите политики, които страната ни реализира в посока възобновяване и растежа на туристическата промишленост, която пострада извънредно доста от редица отрицателни събития в последните години, се отбелязва в известието.

 

Двата наградата бяха връчени през днешния ден на българското Министерство на туризма на специфична гала в Messe Berlin.

 

По време на ревюто министър Илин Димитров организира поредност от срещи с представители на най-големите и значими туроператори на пазар Германия, които оперират на българския пазар и водят забележителен дял от туристите, избрали дестинация България - " Дер Туристик " (DER Touristik), FTI Group, Alltours Flugreisen GmbH, Schauinsland Reisen и други Всички те показаха мнение, че България има капацитета да приема доста повече туристи, както и да бъде преформулиран и обогатен имиджът на страната ни като туристическа дестинация, показаха от Министерството на туризма.

 

На среща на министър Димитров с представител на управлението на СМТ Щутгарт беше разисквана бъдещата кандидатура на България за символичното домакинство на страната ни на най-мащабното туристическо ревю за всеобща аудитория в Европа.  

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !     

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР