В рамките на HUAWEI CONNECT 2020, Huawei официално представи своите

...
В рамките на HUAWEI CONNECT 2020, Huawei официално представи своите
Коментари Харесай

Huawei лансира ADN решения за предприятия, предоставящи интелигентна свързаност в рамките на обхвата им

В рамките на HUAWEI CONNECT 2020, Huawei публично показа своите решения за Мрежа на Автономно Управление (ADN - Autonomous Driving Network) за корпоративния пазар. Това стабилно на бъдещето решение придвижва разсъдък в мрежите и изцяло интегрира опциите на изкуствения разсъдък (AI) в мрежовия детайл (NE), мрежата и облачните леяри. Насочва корпоративните мрежи към ерата на самостоятелното ръководство и дава многочислени благоприятни условия на хипер автоматизирани цифрови услуги и интервенции в разнообразни браншове.

С непрекъснатото развиване и приемане на мобилни интернет технологии от последващо потомство, показани от Интернет на Нещата (IoT) и 5G, бързо доближаваме до един образован свят, където всичко е обвързвано, всичко е сензорно и всичко е интелигентно. Корпоративните мрежи ще се развият от офиса до производството, ще преминат от статична настройка към конфигурация при поискване и ще се трансформират от ръководство на един домейн към съдействие в цялата мрежа. Освен това, границите на мрежата ще се разширят, атрибутите за качество на мрежата ще се усилят и мрежовите интервенции и поддръжка (O&M) ще претърпят качествена смяна.

Според Глобалната Визия за Индустрията (GIV) на Huawei 2025, 97% от огромните предприятия ще употребяват AI до 2025 година Мрежите на предприятията, които интегрират AI благоприятни условия, могат да преодолеят рестриктивните мерки на ръчната O&M успеваемост, постигайки без значение ръководство с високи равнища на автоматизация и просветеност. Веднъж построени, ADN мрежите проправят път за нововъведения на цифровите услуги и гъвкави интервенции в предприятията.

Дейвид Уанг (вляво), Изпълнителен шеф на Huawei, и Лу Хонджу (вдясно), Президент на департамента за общо развиване на Huawei, дружно започват ADN решението

Лу Хонджу: " Huawei възнамерява напълно да вкара AI в региона на свързаността и да построи ADN мрежи, като по този метод разрешава на мрежите да се развиват от елементарна автоматизация до хипер автоматизация с човешко-машинна колаборация. Очакваме също по този начин да реализираме условни самостоятелни мрежи от 3-то равнище до три години, мощно самостоятелни мрежи от 4-то равнище до пет години и изцяло самостоятелни мрежи от 5-то равнище до сред седем до 10 години. "

Чрез изцяло консолидиране на 3-слойните благоприятни условия за изкуствен интелект, Huawei ADN в последна сметка има за цел да построи самоорганизираща се, самовъзстановяваща се и самооптимизираща се самостоятелна мрежа, която може да се преповтаря и саморазвива. Тази устойчива на бъдещето мрежа форсира гъвкавите нововъведения на цифровите услуги в корпорациите, дава опция за оптимално положително потребителско преживяване и внедрява интелигентни O&M на корпоративни мрежи.

NE + AI: AI (изкуственият интелект) се вкарва в NEs (мрежовите елементи), с цел да се основат цифрово интелигентни мрежови детайли. По този метод всеки мрежов детайл и цялата мрежа са обезпечени с по-прецизни инсайти, обработка и осъществяване на подразбирането.

Мрежа + AI: AI се употребява за пресъздаване на системата за ръководство на мрежата (NMS). Изграждайки дигитален близнак на мрежа посредством умна система за ръководство и надзор, мрежата може да бъде следена динамично и да се ръководи в затворен цикъл. Основните активиращи функционалности включват автоматизирано внедряване, симулация преди събитие, инспекция след събитие, предварителна защита и прогнозиране, както и самодейна оптимизация.

Облак + AI: Мрежовите AI обучителни и моделиращи услуги са предоставени в облака. Софтуерните системи и AI моделите на устройства и мрежи непрестанно се усъвършенстват, с цел да се усилят опциите за самостоятелно ръководство. В резултат на това, колкото повече използваме мрежата, толкоз по-интелигентна ще стане тя.

Huawei ADN е всеобхватно решение, което се състои от образован кампус, IP WAN, оптичен превоз и мрежови устройства за центрове за данни; iMaster NCE и iMaster MAE (интелигентни мрежови системи за ръководство и надзор, които интегрират ръководство, надзор и анализ) и два съществени продукта за облачни услуги (мрежова AI услуга и мрежова услуга, ръководена в облак). Това решение се откроява с обширни нововъведения във всички сюжети, цялостна серия систематични архитектури, O&M модели и бизнес опит.

Следващото десетилетие ще бъде златната епоха за интелекта. Huawei ADN ще разреши на предприятия от всевъзможен мащаб да преминат гладко към ерата на самостоятелното ръководство, предоставяйки интелигентната съгласуваност по силите им. Чрез усилването на интелигентната съгласуваност, Huawei ще продължи да работи с всички заинтригувани страни във всички браншове, с цел да доближават нови висоти и да основават нова стойност дружно.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР