В рамките на глобалната премиера на серията HUAWEI Mate 40,

...
В рамките на глобалната премиера на серията HUAWEI Mate 40,
Коментари Харесай

Huawei обяви Petal Search, Petal Maps и HUAWEI Docs

В рамките на световната премиера на серията HUAWEI Mate 40, Huawei разгласи вълнуващи допълнения към HMS екосистемата - Petal Search, Petal Maps и HUAWEI Docs, които извеждат потребителското преживяване на качествено ново равнище.

Интеграцията на хадруер и програмен продукт обогатява цифровия начин на живот
Официалната търсачка на Huawei - Petal Search, към този момент е налична в над 170 страни и райони и поддържа над 50 езика, позволявайки на потребителите да бързо и комфортно да намерят информация, наличие и услуги от всевъзможен вид.
Petal Search предлага благоприятни условия за търсене в над 20 категории, измежду които приложения, вести, видеа, извършване на покупки, полети и местни бизнеси. Търсачката също по този начин интегрира разнообразни принадлежности като прогноза за времето, калкулатор, преобразувател на валути и други, с цел да помогне на потребителите с всекидневно нужната им информация. С новия ъпдейт търсенето става и образно доста по-приятно. Резултатите от търсенето се демонстрират в осведомителни карти, вместо просто като уеб линкове. Всичко, което ви би трябвало, е налице незабавно, налично единствено с няколко клика.

Използвайки интелигентните технологии, работещи на Huawei устройствата, Petal Search разрешава на потребителите да правят и образно търсене посредством фотоси или изображения. Функцията за образно търсене разпознава богато голям брой обекти като хора, животни, туристически забележителности, и вкарва нови благоприятни условия като различаване на растения. Например можете да извършите фотография на храната си и Petal Search ще ви покаже рецептата! В приложението е интегрирана и функционалност за гласово търсене, поддържаща британски, испански, френски, арабски и други езици. Тези функционалности ще посрещнат условията на тези, които постоянно са в придвижване, само че желаят да са оптимално ефикасни и тогaва.

Huawei залага доста на съдействието с световни и локални сътрудници, с цел да предложи пълноценно, основано на локация или на сюжет търсене. При търсене на наличие, обвързвано с локалния живот, Petal Search предлага на потребителите висококачествена и известна локализирана информация, като рекомендация за храна наоколо, локални атракции и пазарни отстъпки.

Petal Maps, от своя страна, е първокласен и комфортен навигационен инструмент, който предлага позициониране, карти, търсене тук-там, навигация при шофиране и описи с лчбими места на потребителите от 140 страни и райони. Petal Maps поддържа проявление на картите на няколко езика, с гласови уведомления на британски, френски, испански, немски, италиански и китайски

Petal Maps поддържа и извънредно комфортната функционалност за актуализиране на направления в действително време, с цел да подкрепи бързото и дейно напредване на жителите. С реформаторски технологии като Super GNSS и логаритми за различаване на изображения, Petal Maps покачва точността и предлага най-бързите и ненатоварени пътища.

Благодарение на ръководството с жестове при серията HUAWEI Mate 40, водачите могат да превключват сред аспект за навигация и проявление на картата като просто „ натиснат във въздуха " с длан по посока на екрана. Тази умна връзка човек-устройство улеснява пътуването и способства за неговата сигурност.

HUAWEI Docs - услуга, налична за потребителите на серията HUAWEI Mate 40 в над 100 страни и райони, поддържа разглеждане и редактиране на документи в над 50 формата, измежду които PDF, PPT, и DOC. Със синхронизация в действително време, с помощта на облачните услуги, HUAWEI Docs разрешава на потребителите да работят върху един документ от разнообразни устройства, логнати с едно и също HUAWEI ID.

Пълен пакет от приложения, основани на Huawei Mobile Services, за по-интелигентен дигитален начин на живот

Обновената функционалност Find Device разрешава на потребителите да локализират своите Huawei устройства като смарт телефони, часовници, слушалки и очила. Може да пуснете отдалечено мелодия на звънене, по която да се ориентирате къде е устройството, или да изберете да заключите или изтриете информацията от устройство, от съображения за сигурност.
Към момента функционалността Find Device поддържа HUAWEI Freebuds Pro, Freebuds Studio, Watch GT2 Pro и Gentle Monster Eyewear II.

HUAWEI Themes вкарва извънредни пакети от тематики, за по-дълбока персонализация на устройството. Първите такива пакети включват тематики с известни актьори, класическа литература и други.

С поддръжката на 2 милиона световни разработчици, екосистемата Huawei Mobile Services поддържа висока скорост на напредък. Като един от Топ 3 магазини за приложения в света, AppGallery продължава да акумулира известни световни и местни приложения, на които се радват над 500 милиона дейни консуматори месечно. HUAWEI Quick App също бележи 260% годишен растеж на дейните консуматори за месец.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР