В рамките на едно от най-престижните изложения за инвестиции в

...
В рамките на едно от най-престижните изложения за инвестиции в
Коментари Харесай

Специално внимание на България в световен имотен форум

В рамките на едно от най-престижните изложби за вложения в недвижими парцели Expo Real 2019, за първи път ще се организира независим спорен панел, отдаден на България. Изложението ще се състои от 7 до 9 октомври в баварската столица Мюнхен. На него ще бъдат показани макроикономическите индикатори на страната, капиталовите благоприятни условия и изискванията на финансиране. „ Участието във конгрес на толкоз високо равнище ни дава скъпата опция да представим конкурентните преимущества на България, позиционирайки я като основна капиталова дестинация.

В интервал на високи цени на активите и ниски равнища на възвръщаемост на обичайните европейски пазари, пазарът на бизнес парцели у нас дава огромни благоприятни условия за вложения с добър баланс „ риск-възвръщаемост “, разяснява Taня Koceвa-Бoшoвa, пpeдceдaтeл нa Упpaвитeлния cъвeт нa ACБCБ, която е един от българските участници, представляващи страната. По самодейност на Асоциацията плановете на водещи български компании ще бъдат обединени в един внушителен щанд за страната. На повърхност от 120 кв. м ще бъдат изложени планове на 11 водещи компании. За втора поредна година, по покана на Асоциацията на Собствениците на Бизнес Сгради, Столичната Агенция за Приватизация и Инвестиции се включва като институционален сътрудник в представянето на София.

„ Форумът ще разреши на София да бъде показана със своите благоприятни условия за развиването на бизнеса. Столичната общинска организация за приватизация и вложения взе участие за повторно в него, с помощта на общата ни политика за съдействие с АСБС. Поканили сме на среща 12 хотелски вериги, които да дойдат в столицата. Това е част от нашата тактика за развиване на конгресния бизнес тук. Също по този начин ще имаме хай тек среща с индустриални компании, които ще ги срещнем с индустриалните зони на София “, сподели Владимир Данаилов, основен изпълнителен шеф на СОАПИ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР